facebook pixel

Websitebouw, Webdesign, Webhosting

 

Beschik je over een WordPress of Joomla! website? Voer je zelf updates uit, maar weet je niet precies wat je doet en of alles wel goed gaat? Wat als er problemen ontstaan, kun je die zelf dan oplossen? Heb je wel gedacht aan het maken van een back-up?

Een aantal vragen die je jezelf kunt stellen bij het onderhouden van je eigen website. WordPress en Joomla! ontwikkelen zich erg snel en ook alle daarbij horende plugins en modules voeren regelmatig updates uit. Dit is vaak ten behoeven van veiligheid en snelheid.

Omdat WordPress en Joomla! zo immens populair zijn, zijn de mogelijkheden enorm. Het nadeel is dat het ook voor hackers een erg interessant systeem is om hun pijlen op te richten. Veiligheid is dan ook een pré. Het updaten van je website is dan ook van essentieel belang.

Hoe werkt de website onderhoud

  • Backup,  WS maakt elke dag een back-up van je website. Gaat er dus iets mis op de website, om welke reden dan ook, dan staan er meerdere back-ups voor je klaar om terug te zetten. Om absoluut zeker te zijn dat er niets misgaat wordt er eens per maand ook een backup op een andere locatie opgeslagen.
  • 24/7 Spam & hackmonitoring , WS monitoort jouw website 24/7. Hierbij kijken we naar beschikbare updates, maar filteren we ook direct op spam, malware en houden we verdacht verkeer in de gaten (hacks). Op deze manier kunnen we direct ingrijpen als dat nodig is.

Besteed je tijd beter
Bereken voor jezelf hoe voordelig het uitbesteden van WordPress of Joomla! onderhoud is. Wat is jouw uurtarief versus hoe lang ben je met onderhoud bezig? Wat als er iets misgaat en je website een dag niet bereikbaar is? Hoeveel verkopen kun je doen in de tijd dat je zelf onderhoud uitvoert? Juist! Onderhoud uitbesteden is voordeliger.

 Neem contact met me op