facebook pixel

Websitebouw, Webdesign, Webhosting

 

De grote lijnen van mijn website had ik door een websitebouwer laten maken. Echter naast de tekst moest ik zelf nog veel kleine dingen aanpassen voor mijn website online kon. Al de uitzoekerij over knopjes, contact formulieren en widgets kosten mij zoveel tijd en energie dat ik afmaken van mijn website steeds voor me uitschoof. Dat is niet waar ik me mee bezig wil houden en dat is nu precies wat Wilbert begrijpt! Stap voor stap hebben we alle punten samen doorgenomen en is Wilbert aan de slag gegaan. Binnen zeer korte tijd was alles geregeld waar ik al maanden tegen op zag. Wilbert was snel beschikbaar, geen vraag was te gek en hij legt ook uit hoe je dingen zelf kunt veranderen.
Mariƫtte Gross | www.flowintraining.nl
Wilbert ondersteunt mijn digitale etalages al jaren, op een servicegerichte manier. Hij heeft mij onder meer goed geholpen bij het ombouwen van mijn site naar mijn nieuwe huisstijl. Ook heeft hij mijn tweede site gebouwd. Heel plezierig daarbij was dat hij zo nodig rechtstreeks overlegde met mijn vormgever. Dat werkte sneller en slimmer, met beter resultaat.
Mayke Peters | www.woordkracht.nl
Wilbert heeft de website van Ambient ontworpen en via de website wordt ook onze nieuwsbrief gemaakt. Het updaten van de website en het maken van de nieuwsbrief doen we zelf. Wilbert reageert altijd snel als er vragen zijn en we krijgen ook direct een goede oplossing bij problemen.
Margriet van Dijk | www.ambient.nl
Bij het afscheid van een directeur hebben we een actie opgezet om geld in te zamelen voor een goed doel. Het moest natuurlijk allemaal op het laatste moment...Wilbert van WS heeft ons toen snel geholpen met een mooi vormgegeven en goed werkende website, inclusief een betaalfunctie. Alles op een manier die helemaal aansloot op de stijl die we graag wilden laten zien. De actie had een mooie opbrengst!
Peter Hordijk | www.hordijk.org