Websitebouw, Webdesign, Webhosting

 

Bij het afscheid van een directeur hebben we een actie opgezet om geld in te zamelen voor een goed doel. Het moest natuurlijk allemaal op het laatste moment...Wilbert van WS heeft ons toen snel geholpen met een mooi vormgegeven en goed werkende website, inclusief een betaalfunctie. Alles op een manier die helemaal aansloot op de stijl die we graag wilden laten zien. De actie had een mooie opbrengst!
Peter Hordijk | www.hordijk.org
Wilbert heeft de website van Ambient ontworpen en via de website wordt ook onze nieuwsbrief gemaakt. Het updaten van de website en het maken van de nieuwsbrief doen we zelf. Wilbert reageert altijd snel als er vragen zijn en we krijgen ook direct een goede oplossing bij problemen.
Margriet van Dijk | www.ambient.nl
Wilbert ondersteunt mijn digitale etalages al jaren, op een servicegerichte manier. Hij heeft mij onder meer goed geholpen bij het ombouwen van mijn site naar mijn nieuwe huisstijl. Ook heeft hij mijn tweede site gebouwd. Heel plezierig daarbij was dat hij zo nodig rechtstreeks overlegde met mijn vormgever. Dat werkte sneller en slimmer, met beter resultaat.
Mayke Peters | www.woordkracht.nl