Spring naar content

WS zorgt voor een veilige
website die altijd up to date is

ontwerp-concept

Website onderhoud:

Onderhoud aan jouw WordPress- of Joomla!-website: zelf doen of uitbesteden?

WordPress en Joomla! ontwikkelen zich erg snel en ook alle bijhorende plugins en modules voeren regelmatig updates uit. Het is een hele uitdaging om up-to-date te blijven. Door de populariteit van WordPress en Joomla! zijn het voor hackers geliefde systemen.

Veiligheid is dan ook een must. Het updaten van jouw website is van essentieel belang om de bereikbaarheid ervan te garanderen en de reputatie van je bedrijf hoog te houden.

  • Voer je zelf updates uit, maar weet je niet precies wat je doet en of alles wel goed gaat?
  • Wat doe je als een update mislukt?
  • Kun je ontstane problemen zelf oplossen?
  • Weet je hoe je een werkende back-up van jouw website kunt maken?

WS biedt een onderhoudscontract om zorgeloos en professioneel online te ondernemen.

Hoe werkt website onderhoud

  • Backup. WS maakt dagelijks een back-up van je website. Gaat er iets mis, om welke reden dan ook, dan staan er meerdere back-ups voor je klaar om alle informatie terug te zetten. Om absoluut zeker te zijn dat er niets misgaat, wordt eens per maand eveneens een back-up op een andere locatie opgeslagen.
  • 24/7 Spam & hackmonitoring. WS monitort jouw website 24/7. Hierbij wordt gekeken naar beschikbare updates, maar er wordt ook direct gefilterd op spam/malware en wordt er verdacht verkeer (hacks) in de gaten gehouden. Op deze manier kan WS direct ingrijpen indien nodig.

Besteed je tijd beter

Bereken voor jezelf hoe voordelig het uitbesteden van WordPress- of Joomla!-onderhoud is. Wat is jouw uurtarief versus hoe lang ben je met onderhoud bezig? Wat als er iets misgaat en de website een dag niet bereikbaar is? Hoeveel verkopen kun je doen in de tijd dat je zelf onderhoud uitvoert? Juist! Kortom, het onderhoud uitbesteden is simpelweg voordeliger.

WS werkt oa voor

Scroll naar boven